Polirom img carte    
CAUTA: DUPA: Start cautare    Cautare avansata
Polirom Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.
 
Ajutor - Cum cumpar

Cum cumpar

Pentru a putea folosi toate functiile acestui site, trebuie sa va deschideti un cont client. Crearea unui cont se face accesind "Creeaza cont" (va rugam sa completati cu atentie datele cerute; cimpurile marcate cu * sint obligatorii).  Autentificarea se face completind cimpurile "user-name" si "parola" disponibile in partea dreapta a paginilor site-ului.

Nu este necesara autentificarea pentru a naviga sau a studia cartile, dar este obligatorie pentru lansarea unei comenzi.  Contul pe care il deschideti retine datele dvs., astfel incit la urmatoarea comanda nu mai trebuie sa completati toate cimpurile formularului de comanda ci numai pe cele al caror continut difera.
In timpul navigarii, daca doriti sa cumparati o carte, apasati butonul "Adauga in cos" si aceasta este trecuta automat in lista dvs. Puteti in orice moment modifica nr. de volume dorite sau sterge un titlu existent in cos. Cind ati terminat de ales cartile, apasati "Cos cumparaturi". Veti vedea continutul acestuia si puteti renunta sau modifica nr. de volume comandate. Selectati apoi "Continua comanda" si veti trece la pasul urmator, in care vi se vor cere informatii despre livrare si transport. Puteti alege pe ce adresa sa va fie trimis coletul, ce tip de factura doriti si modalitatea de plata (vezi si Intrebari frecvente -> Cum platesc). Dupa ce ati completat datele cerute, apasati "Continua comanda" si veti ajunge la pasul final. Aici vi se vor afisa, pentru verificare, date introduse si cosul. Tot aici veti fi informat asupra cheltuielilor de transport, functie de modalitatea aleasa. Daca exista erori, va puteti intoarce in pasii anteriori selectind "Date despre livrare si transport" sau "Vizualizeaza/Corecteaza cosul". Daca toate informatiile sint corecte apasati "Trimite comanda" si aceasta este expediata la editura. La scurt timp, veti primi un e-mail de confirmare. Puteti urmari permanent starea comenzii (in curs de prelucrare, in curs de expediere, expediata) apasind "Starea comenzilor".
Daca alegeti sa platiti folosind cardul, dupa pasul trei veti fi directionat catre un site securizat, pentru prelucrarea in conditii de maxima siguranta a informatiilor privind contul dvs. Va rugam sa completati integral si cu mare atentie datele cerute, deoarece acestea sint absolut necesare bancii prin care se va efectua tranzactia.

Cum cumpar prin card1. Cum cumpar produse de pe site-ul Polirom?

Editura Polirom vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Cumpara acum!"

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Editura Polirom, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Editura Polirom si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Editura Polirom si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment" si "Politica de confidentialitate Polirom" pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

3. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.


Visa Verified by Visa Mastercard Master Card Secure
Visa Verified by Visa Mastercard
Powered by Epayment
 Inregistrare
 Reamintire parola
COS CUMPARATURI
nici un produs
Catalog noutati aprilie 2017 Catalog noutati
aprilie 2017


Descarca Oferta Cartilor Disponibile Descarca Oferta
Cartilor Disponibile
Carte Romaneasca
Romanian Writers
Suplimentul de Cultura
Rss Feed
Metode de plata
Sa ne intilnim pe Facebook   

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
 
Informatii Difuzori  ::  Clubul Cartii  ::  Cariere la Polirom  ::  Newsletter  ::  Politica de Confidentialitate  ::  Harta Sit