Polirom img carte    
CAUTA: DUPA: Start cautare    Cautare avansata
Polirom Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.
 
Ajutor - Intrebari frecvente
CUM PLATESC?
CARE ESTE PRETUL PRODUSELOR?
CUM SE PROCESEAZA COMENZILE?
SE POT SCHIMBA SAU ANULA COMENZILE?
SE POT RETURNA CARTILE DEFECTE?
EXISTA PROMOTII SI OFERTE SPECIALE?
CE ESTE CLUBUL CARTII?


CUM PLATESC?

Pentru produsele achizitionate on-line, aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • ramburs, la ridicarea coletului, in cazul in care optati pentru livrarea produselor in tara prin intermediul serviciului de mesagerie al Postei Romane. In acest caz, taxele postale sint suportate integral de catre editura, cu exceptia comenzilor in valoare mai mica de 100 RON, cind va trebui sa achitati o taxa de ramburs in valoare de 14 RON.
  • plata in numerar, la livrarea coletului, in cazul in care optati pentru transportul in tara prin curier rapid (Cargus). Inainte de expedierea comenzii, cosul de cumparaturi va calcula si afisa exact valoarea cheltuielilor de transport (vezi si DETALII CURIER).
  • plata prin card, indiferent de modalitatea de transport aleasa, in tara.
  • pentru comenzile on-line realizate din afara tarii, plata se poate efectua numai prin card. Si in acest caz cosul de cumparaturi va calcula si afisa exact cheltuielile de transport, functie de modalitatea de expeditie aleasa (vezi si DETALII CURIER).

Pentru firmele care doresc sa devina distribuitori de carte Polirom, va rugam sa va adresati Serviciului Comercial la telefoanele 0232/217440, 0232/218363 sau prin email la adresa comercial@polirom.ro.

CARE ESTE PRETUL PRODUSELOR?

Preturile cartilor sint exprimate in RON, incluzind TVA 5%, si sint valabile sub rezerva erorilor umane de introducere. In cazul in care ati comandat un volum cu pretul afisat eronat, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda in noile conditii.

CUM SE PROCESEAZA COMENZILE?

Comenzile sint procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi 2 zile lucratoare de la primirea comenzii. Comenzile sint onorate in ordinea primirii lor si exclusiv in limita stocului disponibil. Desi disponibilitatea fiecarui titlu este verificata si actualizata zilnic pe site, exista totusi posibilitatea comenzii unui titlu epuizat. In acest caz, in momentul prelucrarii comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma anularea sau livrarea partiala a comenzii.

Starea fiecarei comenzi (in curs de prelucrare, in curs de expediere, expediata), poate fi vizualizata dupa logare, accesind “Starea comenzilor”.

In situatii speciale (perioade de virf, vacante etc.) pot aparea intirzieri in operatiunile de prelucrare si livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate in weekend-uri si sarbatorile legale.

 

SE POT SCHIMBA SAU ANULA COMENZILE?

Este posibila schimbarea sau anularea la cerere a comenzilor on-line in termen de 24 de ore de la efectuarea acestora, exceptie facand cazurile in care comanda a fost deja expediata. Anularea se poate face telefonic la nr. 0232-214100, 0232-214111, 0232-217440, int. 133, 134, intre orele 09.00-17.00 sau prin email la sales@polirom.ro.

SE POT RETURNA CARTILE DEFECTE?
In cazul in care ati primit o carte cu defecte de tipar sau deteriorata in timpul transportului, editura isi asuma responsabilitatea acestor defecte si va schimba volumul sau va returna contravaloarea acestuia. In acest caz, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail la nr. 0232-214100, 0232-214111, 0232-217440, int. 133, 134, sau sales@polirom.ro si personalul editurii va va explica in detaliu procedura.EXISTA PROMOTII SI OFERTE SPECIALE?
Saptaminal, pentru comenzile on-line, este disponibila o "Oferta Speciala", structurata pe domenii. Titlurile incluse in aceasta oferta beneficiaza de o reducere fata de pretul de catalog. Ocazional, pot fi organizate si alte promotii.Toate promotiile si ofertele speciale prezentate pe site sint valabile exclusiv in limita stocului disponibil.CE ESTE CLUBUL CARTII?
Editura Polirom va ofera posibilitatea de a va putea procura cit mai avantajos titlurile dorite. Daca deveniti membru al Clubului cartii beneficiati de o reducere de 30% pentru oricare titlu comandat.
Deveniti membru al Clubului cartii daca ati comandat intr-un an mai mult de 10 carti, intr-una sau mai multe comenzi, cumulat.
Calitatea de membru al Clubului va confera suplimentar si alte avantaje, cum ar fi:
  • o oferta speciala saptaminala suplimentara, doar pentru membrii clubului;
  • newsletter cu noutatile si evenimentele saptaminii, precum si cartile aflate in pregatire;
  • lunar, 3 membri ai clubului, prin tragere la sorti primesc un premiu in carti in valoare de 50 RON;
  • trimestrial, 10 membri ai Clubului cistiga un abonament gratuit pe 3 luni la "Suplimentul de cultura".
Reducerile acordate membrilor Clubului de carte nu se aplica suplimentar si ofertelor promotionale speciale, care beneficiaza deja de reducerea de 30%.
 Inregistrare
 Reamintire parola
COS CUMPARATURI
nici un produs
Catalog noutati aprilie 2017 Catalog noutati
aprilie 2017


Descarca Oferta Cartilor Disponibile Descarca Oferta
Cartilor Disponibile
Carte Romaneasca
Romanian Writers
Suplimentul de Cultura
Rss Feed
Metode de plata
Sa ne intilnim pe Facebook   

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
 
Informatii Difuzori  ::  Clubul Cartii  ::  Cariere la Polirom  ::  Newsletter  ::  Politica de Confidentialitate  ::  Harta Sit