Polirom img carte    
CAUTA: DUPA: Start cautare    Cautare avansata
Polirom Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.
 
Ajutor - Intrebari frecvente

Intrebare:

CUM PLATESC?Raspuns:

Pentru produsele achizitionate on-line, aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • ramburs, la ridicarea coletului, in cazul in care optati pentru livrarea produselor in tara prin intermediul serviciului de mesagerie al Postei Romane. In acest caz, taxele postale sint suportate integral de catre editura, cu exceptia comenzilor in valoare mai mica de 100 RON, cind va trebui sa achitati o taxa de ramburs in valoare de 14 RON.
  • plata in numerar, la livrarea coletului, in cazul in care optati pentru transportul in tara prin curier rapid (Cargus). Inainte de expedierea comenzii, cosul de cumparaturi va calcula si afisa exact valoarea cheltuielilor de transport (vezi si DETALII CURIER).
  • plata prin card, indiferent de modalitatea de transport aleasa, in tara.
  • pentru comenzile on-line realizate din afara tarii, plata se poate efectua numai prin card. Si in acest caz cosul de cumparaturi va calcula si afisa exact cheltuielile de transport, functie de modalitatea de expeditie aleasa (vezi si DETALII CURIER).

Pentru firmele care doresc sa devina distribuitori de carte Polirom, va rugam sa va adresati Serviciului Comercial la telefoanele 0232/217440, 0232/218363 sau prin email la adresa comercial@polirom.ro.Inapoi
 Inregistrare
 Reamintire parola
COS CUMPARATURI
nici un produs
Catalog noutati aprilie 2017 Catalog noutati
aprilie 2017


Descarca Oferta Cartilor Disponibile Descarca Oferta
Cartilor Disponibile
Carte Romaneasca
Romanian Writers
Suplimentul de Cultura
Rss Feed
Metode de plata
Sa ne intilnim pe Facebook   

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
 
Informatii Difuzori  ::  Clubul Cartii  ::  Cariere la Polirom  ::  Newsletter  ::  Politica de Confidentialitate  ::  Harta Sit