Polirom img carte    
CAUTA: DUPA: Start cautare    Cautare avansata
Polirom Infinite Menus, Copyright 2006, OpenCube Inc. All Rights Reserved.
 
Politica de confidentialitate

Termeni generali

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Toate informatiile continute in acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date) sunt proprietatea Editurii Polirom si sunt aparate de legea romana si conventiile internationale pentru protectia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea anterioara a Editurii. Toate drepturile sunt rezervate.

Editura Polirom nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosita de dumneavoastra pentru comunicare.

Editura nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Editura Polirom nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decit cele autorizate.

Informatiile despre carti, autori si preturi sint prezentate sub rezerva erorilor de culegere si, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanenta in stoc a tuturor cartilor afisate.
Editura isi rezerva astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabila), daca o anumita carte a fost epuizata.


Termeni de confidentialitate

Editura Polirom apreciaza increderea pe care o manifestati navigind pe site-ul nostru, scriindu-ne sau facind comenzi on-line, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale.

VIZITAND SITE-UL NOSTRU, SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE IN ACEST DOCUMENT.

 Inregistrare
 Reamintire parola
COS CUMPARATURI
nici un produs
Catalog noutati aprilie 2017 Catalog noutati
aprilie 2017


Descarca Oferta Cartilor Disponibile Descarca Oferta
Cartilor Disponibile
Carte Romaneasca
Romanian Writers
Suplimentul de Cultura
Rss Feed
Metode de plata
Sa ne intilnim pe Facebook   

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
 
Informatii Difuzori  ::  Clubul Cartii  ::  Cariere la Polirom  ::  Newsletter  ::  Politica de Confidentialitate  ::  Harta Sit